KAUNISTA PUUTARHAKESÄÄ!

Otan mielelläni uusia pihasuunnitelmia ja niiden kartoituskäyntejä sekä neuvontakäyntejä vastaan. 
Tällä hetkellä heinäkuu on jo täynnä, mutta elokuun alusta eteenpäin mahtuu vielä asiakkaita. 

 Kysyntä näyttää olevan tänä vuonna vielä vilkkaampaa kuin viime vuonna. 
Yhteydenottoja tulee päivittäin eli kannattaa siis olla nopea ja tulla jonoon. 

Poikkeusaika on tehnyt puutarhanhoidosta ja omasta pihapiiristä kiinnostavampaa kuin koskaan aiemmin. Kaksi viimeistä vuotta ovat olleet haasteellisia, mutta samalla olemme huomanneet, kuinka suuri merkitys onkaan luonnolla ja omalla puutarhalla sekä kodilla. Saamme niistä virkistystä, lohtua ja toivoa. Puutarhaa voi harrastaa niin monella tavalla ja juuri omannäköisesti. Joillekin riittää parveke tai terassi ja joku meistä haluaa kunnon kasvimaat ja suuren puutarhan. Uskon, että puutarha on siksikin niin suosittu ja mukava harrastus, sillä sitä voi harrastaa juuri niin kuin haluaa. Tämän olen halunnut huomioida myös Pihasyreenin toiminnassa ja kaikki palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan yksilöllisesti. Joskus riittää pieni neuvontakäynti ja joskus taas tarvitaan yksityiskohtaista ja laajempaa suunnittelua.
 
Jos kaipaat apua, pientä tai suurta, Pihasyreenin palvelut ovat käytettävissäsi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä haaveillesi ratkaisuja. Laita sähköpostia tai täytä yhteydenottolomake, niin kerron lisää. Yhteystiedot löydät täältä.
Toivon kesäaikaan ensisijaisesti yhteydenottoja sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Puhelimeen en aina ehdi vastaamaan ja sähköpostin kautta ehdin keskittymään juuri sinun asiaasi paremmin. 

KAUNISTA KESÄÄ JA PUUTARHAUNELMIA! 

P.S. Jos kaipaat puutarha-aiheista lukemista Versoja Vaahteramäeltä -blogi kannattaa ottaa seurantaan. Siellä jaan ilmaiseksi vinkkejä ja ajankohtaisia neuvoja puutarhan hoitoon ja kasveihin liittyen.