jaloritarinkukka / amaryllis, Hippeastrum hortorum

HYVÄÄ JOULUA JA KIITOS KULUNEESTA VUODESTA! 

 

Nyt on tullut aika kiittää kuluneesta vuodesta teitä ihania asikkaita!

Kulunut vuosi on ollut haasteellinen, mutta samalla huomasimme varmasti kaikki, kuinka suuri merkitys onkaan luonnolla ja omalla puutarhalla. Saimme siitä virkistystä, lohtua ja toivoa. Ja puutarhaa voi harrastaa niin monella tavalla ja juuri omannäköisesti. Joillekin riittää parveke tai terassi ja joku meistä haluaa kunnon kasvimaat ja suuren puutarhan. Uskon, että puutarha on siksikin niin suosittu ja mukava harrastus. Sitä voi harrastaa juuri niin kuin haluaa. Tämän olen halunnut huomioida myös PIhasyreenin toiminnassa ja kaikki palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan yksilöllisesti. Joskus riittää pieni neuvontakäynti ja joskus taas tarvitaan yksityiskohtaista ja laajempaa suunnittelua. 

Nyt on aika nauttia ja rentoutua, ennen uuden puutarhakauden aloitusta. Ja puutarhakausihan alkaa itse asiassa heti vuoden vaihduttua. Tammikuussa on ihana uppoutua hyvien puutarhakirjojen ja siemenluetteloiden sisältöön ja aloittaa suunnittelu ja haaveilu. Ensimmäiset siemenetkin voi kylvää jo tammikuussa. Esimerkiksi chili ja pelargoni vaativat pitkän esikasvatuksen.

Ja jos kaipaat apua, pientä tai suurta, Pihasyreenin palvelut ovat käytettävissäsi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä haaveillesi ratkaisuja.

Lomailen loppiaiseen saakka ja olen taas työpöydän ääressä 7.1.21. Kuullaan ja viestitellään silloin! Soita, laita sähköpostia tai täytä yhteydenottolomake, niin kerron lisää. Yhteystiedot täältä.


Oikein ihanaa, leppoisaa, rentouttavaa ja mukavaa joulunaikaa!  


P.S. Jos kaipaat puutarha-aiheista lukemista Versoja Vaahteramäeltä -blogi kannattaa ottaa seurantaan. Siellä jaan ilmaiseksi vinkkejä ja ajankohtaisia neuvoja puutarhan hoitoon ja kasveihin liittyen.