PIHASYREENIN KEVÄT

 

Viime päivät ovat muokanneet meidän kaikkien kalentereita uusiksi. Messuja ja tapahtumia on jouduttu perumaan ja kodista on tullut enemmän turvasatama kuin koskaan aikaisemmin.  Puutarhaa ja huonekasveja voi harrastaa ja niistä voi onneksi nauttia näin poikkeustilanteessakin.  Luonto ja puutarha antavat voimaa, toivoa ja tekemistä, sekä ihan konkreettista syötävääkin vaikka tilanteet olisivat epävarmat ja rajallisetkin. 

Uskon, että puutarha harrastuksena saa tämän vaikean ajan myötä lisää ystäviä ja kotona tekemisestä tulee entistä suositumpaa.

Pihasyreeni haluaa auttaa puutarha-asioissa entistä yksilöllisemmin ja juuri sen verran kuin apua tarvitaan. Neuvontakäynnit, istutussuunnitelmat tai koko pihan kattavat suunnitelmat tukevat harrastustasi ja auttavat askarruttavien kysymysten yli eteenpäin.

Listasin tähän muutamia tärkeitä asioita tälle keväälle:

-          Pihasuunnittelu ja neuvontakäyntiaikoja löytyy vielä hyvin kevääksi.

-          Kaikki etukäteen sovitut suunnitelmat teen sovitusti loppuun.

-          Asiakaspalvelu tapahtuu sähköpostitse tai puhelimessa.

-          Asiakaskäyntejä on tarjolla 13.4.2020 jälkeen, jollei viranomaisilta tule uusia ohjeistuksia asiasta. Neuvontakäyntejä ja pihasuunnitelun kartoituskäyntejä voidaan sopia 14.4. lähtien ja ne on mahdollista siirtää tai perua, jos yleinen tilanne tai oma tilanteesi muuttuu.

-          Tarjouksena huhtikuun loppuun asti on istutussuunnitelma kuvasta vain 60 €.

~ suunniteltavan alueen koko max 15 m².

~ Istutussuunnitelma toteutetaan kuvan ja kasvupaikkatietojen perusteella valokuvasta.

~ Toimi näin:

Laita sähköpostia osoitteeseen pihasyreeni@phnet.fi n, niin laitan sinulle vastausviestin takaisin, jossa kyselen tarkemmin tietoja istutussuunnitelmaa varten.
Jos istutussuunnitelma tulee lahjaksi, lähetän sähköisen lahjakortin joko lahjakortin ostajalle tai lahjan saajalle. Lahjakortin saatuaan, lahjansaaja voi ottaa yhteyttä suoraan minuun ja keskustella toiveistaan ja istutuspaikan tiedoista kanssani.

-          Pihasyreenin kotisivuille ja facebookkiin tulee säännöllisesti vinkkejä puutarhan ajankohtaisista asioista.

Myös Versoja Vaahteramäeltä -blogi kannattaa ottaa seurantaan. Siellä jaan ilmaiseksi vinkkejä ja ajankohtaisia neuvoja puutarhan hoitoon ja kasveihin liittyen.

 

Paljon terveyttä, tsemppiä ja elämäniloa jokaiselle! 


PIHASYREENIN PALVELUIHIN KUULUVAT PIHASUUNNITELMAT, ISTUTUSSUUNNITELMAT JA NEUVONTAKÄYNNIT 

 

Kevään neuvontakäyntiaikoja ja pihasuunnitelma-toimeksiantoja myydään jo nyt ja kalenteri täyttyy nopeasti. Jos mielessäsi on isot tai pienet muutostyöt puutarhassa ja kaipaat apua suunnitteluun, ota yhteyttä. 


Soita, laita sähköpostia tai täytä yhteydenottolomake, niin kerron lisää!

 

Yhteystiedot löydät täältä.


verikurjenpolvi Geranium sanguineum ŽAlbum`

Puutarhan ajankohtaisia asioita voit lukea blogistani.

Klikkaa alla olevaa kuvaa ja pääset kurkkaamaan puutarhani ja puutarha-alan kuulumisia säännöllisesti päivittyvään puutarhablogiini.