PIHASYREENI

Pihasuunnittelu ja puutarhanhoito

Puutarhuri
Riina Hifumi

Puh. 050-3588561
pihasyreeni@phnet.fi
www.pihasyreeni.com
Y-tunnus 1909541-7

AJANKOHTAISTA PUUTARHASSA:

Kesän kääntyessä syksyksi, luonnon värit kypsyvät yhdessä kasvihuoneen ja puutarhan sadon kanssa. Tunnelma, valo ja tuoksut lumoavat ja ovat aivan erilaisia kuin alkukesästä. Elokuu ja syyskuu tuoksuvat syysleimulle, tomaateille, omenille ja marjoille. Sadonkorjuu täyttää päivät. Kasvihuoneessakin riittää puuhaa. Sadonkorjuu on tietysti puuhista mukavinta, mutta myös hoitotoimenpiteitä tarvitaan. Syyslannoitus ja uudet suunnitelmat ovat katsomista jo tulevaan. Syyslannoituksella taataan ensi kesän parempi sato ja kukinta. Myös talvehtiminen on varmempaa.

Syksyllä puutarhan uudistuksen tarpeet ja käytännön muutokset ovat parhaimmin mielessä. Talvella onkin paras aika suunnitella uutta, ja jo nyt syksyllä kannattaa olla yhteydessä minuun ja miettiä rauhassa aikataulu kaikelle tulevalle. Keväällä, kun meillä pihasuunnittelijoilla on vuoden kiireisin aika, ja silloin voi joutua odottamaan pitkäänkin suunnitelman valmistumista.

 Tärkeintä syksyllä on kuitenkin nauttiminen. Järjestä puutarhassa juhlat tai pysähdy itseksesi kaiken kauniin äärelle. Nyt on aika nauttia tuoksuista, väreistä ja tunnelmasta!


PIHASUUNNITTELU
Puutarhan muutos on hyvä aloittaa pihasuunnitelmasta. Sen avulla on helppo tehdä itse tai teettää muutos/rakennustyöt puutarhassa. Jos pihassasi on vain yksi ongelmakohta, teen myös pieniäkin istutussunnitelmia, asiakkaan tarpeen mukaan.
  
Pihasyreenin palveluihin kuuluu myös puutarhaneuvontakäynnit,  jos mielessä pyörii askarruttavia kysymyksiä tai haluaa vahvistusta omille ajatuksille.  Neuvontakäynnin (max 2 h) veloitus on 150 € (sis. alv)  ja käynnin aikana voidaan piirtää luonnoksia, jotka jäävät asiakkaalle. 

Puutarhan ylläpitotyöt helpottuvat kun löytää kyseiselle kasvupaikalle oikeat kasvit, jotka viihtyvät. Suunnittelu säästää rahaa ja aikaa, ja muutosta on helppo tehdä osissakin kun päämäärä on tiedossa.

LAHJAKORTIT
Pihasyreenin lahjakortti on hyvä lahjaidea! 
Neuvontakäynti- tai pihasuunnitelmalahjakortti on hyödyllinen ja ikimuistettava! Jos lähipiirissäsi on kodin rakentaminen tai uuteen kotiin muutto ajankohtaista, yhteislahjana tupaantuliaisiin pihasuunnitelmalahjakortti on varmasti tervetullut. Myös puutarhahoitolahjakortti onnistuu!
Kysy lisää, niin räätälöidään juuri sopivan sisältöinen ja hintainen lahjakortti lahjansaajalle!

Kauniissa, siistissä ja toimivassa puutarhassa on mukava viettää arkea sekä juhlaa!