PIHASYREENI

Pihasuunnittelu ja puutarhanhoito

Puutarhuri
Riina Hifumi

Puh. 050-3588561
pihasyreeni@phnet.fi
www.pihasyreeni.com
Y-tunnus 1909541-7

AJANKOHTAISTA PUUTARHASSA:

Aurinko alkaa paistaa jo keväisesti ja on uusien suunnitelmien aika.
Talvi on nimittäin pihasuunnittelun parasta aikaa!
Jos kaipaat vanhaan puutarhaasi päivitystä tai sinulla on uusi puutarha tekeillä, nyt on oikea aika kääntyä pihasuunnittelijan puoleen.

Ota yhteyttä nyt, jos kaipaat pihasuunnitelmaa ensi kevääksi!
Minulla on jo ensi kevään kalenteri täynnä, mutta nyt talvella on vielä mahdollista teettää pihasuunnitelma kevättä varten.

PIHASUUNNITTELU
Puutarhan muutos on hyvä aloittaa pihasuunnitelmasta. Sen avulla on helppo tehdä itse tai teettää muutos/rakennustyöt puutarhassa. Jos pihassasi on vain yksi ongelmakohta, teen myös pieniäkin istutussunnitelmia, asiakkaan tarpeen mukaan.
  
Pihasyreenin palveluihin kuuluu myös puutarhaneuvontakäynnit,  jos mielessä pyörii askarruttavia kysymyksiä tai haluaa vahvistusta omille ajatuksille.  Neuvontakäynnin (max 2 h) veloitus on 150 € (sis. alv)  ja käynnin aikana voidaan piirtää luonnoksia, jotka jäävät asiakkaalle. 

Puutarhan ylläpitotyöt helpottuvat kun löytää kyseiselle kasvupaikalle oikeat kasvit, jotka viihtyvät. Suunnittelu säästää rahaa ja aikaa, ja muutosta on helppo tehdä osissakin kun päämäärä on tiedossa.

LAHJAKORTIT
Pihasyreenin lahjakortti on hyvä lahjaidea! 
Neuvontakäynti- tai pihasuunnitelmalahjakortti on hyödyllinen ja ikimuistettava! Jos lähipiirissäsi on kodin rakentaminen tai uuteen kotiin muutto ajankohtaista, yhteislahjana tupaantuliaisiin pihasuunnitelmalahjakortti on varmasti tervetullut. Myös puutarhahoitolahjakortti onnistuu!
Kysy lisää, niin räätälöidään juuri sopivan sisältöinen ja hintainen lahjakortti lahjansaajalle!

Kauniissa, siistissä ja toimivassa puutarhassa on mukava viettää arkea sekä juhlaa!