AJANKOHTAISTA PUUTARHASSA:

Talvella puutarha lepää, mutta on silti olemassa ja ilonamme. Näemme puutarhan aina kotiin tullessamme, ikkunasta katsottaessa, ulkoillessa, roskia viedessä... Mielyttäkö puutarhan näkymät sinua ympäri vuoden? Vuodenaikojen vaihteluille ja säänmuutoksille emme voi mitään, mutta puutarhan kauneuteen voimme vaikuttaa. Ympäri vuoden kaunis puutarha on mahdollista myös meillä täällä pohjolassa.

Talvella onkin paras aika suunnitella uutta ja nyt on vielä hyvää aikaa olla yhteydessä minuun ja sopia kartoituskäynnistä ja miettiä rauhassa aikataulu kaikelle tulevalle. Keväällä, kun meillä pihasuunnittelijoilla on vuoden kiireisin aika, ja silloin voi joutua odottamaan pitkäänkin suunnitelman valmistumista.

PIHASUUNNITTELU
Puutarhan muutos on hyvä aloittaa pihasuunnitelmasta. Sen avulla on helppo tehdä itse tai teettää muutos/rakennustyöt puutarhassa. Jos pihassasi on vain yksi ongelmakohta, teen myös pieniäkin istutussunnitelmia, asiakkaan tarpeen mukaan.
Suunnittelutyö alkaa kartoituskäynnin sopimisella. Kartoituskäynnillä sovimme suunnittelun laajuuden ja annan tarjouksen suunnitelmasta.
Kartoituskäynnistä veloitan 150€ (sis. alv), joka hyvitetään pihasuunnitelman lopullisesta hinnasta.

LAHJAKORTIT
Pihasyreenin lahjakortti on hyvä lahjaidea! 
Neuvontakäynti- tai pihasuunnitelmalahjakortti on hyödyllinen ja ikimuistettava! Jos lähipiirissäsi on kodin rakentaminen tai uuteen kotiin muutto ajankohtaista, yhteislahjana tupaantuliaisiin pihasuunnitelmalahjakortti on varmasti tervetullut. Myös puutarhahoitolahjakortti onnistuu!
Kysy lisää, niin räätälöidään juuri sopivan sisältöinen ja hintainen lahjakortti lahjansaajalle!

Kauniissa, siistissä ja toimivassa puutarhassa on mukava viettää arkea sekä juhlaa!