TERVETULOA KEVÄT JA UUSI PUUTARHAKAUSI! 

 

Aurinko paistaa ja linnut laulavat jo niin keväisesti ja kevät on täällä ja uusi puutarhakausi on käsillä.  Otan mielelläni uusia pihasuunnitelmia ja niiden kartoituskäyntejä sekä neuvontakäyntejä vastaan elokuusta lähtien. Kalenteri on täyttynyt jo touko-heinäkuun osalta. Seuraavat vapaat ajat löytyvät elokuun alusta.  Ota yhteyttä ja kysy lisää! Kysyntä näyttää olevan tänä vuonna erityisen vilkasta, joten tilanne muuttuu joka päivä.  Kannattaa siis olla nopea ja varata aika.

Aavistelen, että tästä tulee kaikkien aikojen puutarhakesä, sillä puutarhanhoidosta ollaan innostuneempia kuin koskaan aiemmin. Viime vuosi oli haasteellinen, mutta samalla huomasimme, kuinka suuri merkitys onkaan luonnolla ja omalla puutarhalla. Saimme siitä virkistystä, lohtua ja toivoa. Puutarhaa voi harrastaa niin monella tavalla ja juuri omannäköisesti. Joillekin riittää parveke tai terassi ja joku meistä haluaa kunnon kasvimaat ja suuren puutarhan. Uskon, että puutarha on siksikin niin suosittu ja mukava harrastus, sillä sitä voi harrastaa juuri niin kuin haluaa. Tämän olen halunnut huomioida myös Pihasyreenin toiminnassa ja kaikki palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan yksilöllisesti. Joskus riittää pieni neuvontakäynti ja joskus taas tarvitaan yksityiskohtaista ja laajempaa suunnittelua. 


Jos kaipaat apua, pientä tai suurta, Pihasyreenin palvelut ovat käytettävissäsi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä haaveillesi ratkaisuja.

Soita, laita sähköpostia tai täytä yhteydenottolomake, niin kerron lisää. Yhteystiedot löydät täältä.


Aurinkoa ja iloa puutarhakevääseen! 


P.S. Jos kaipaat puutarha-aiheista lukemista Versoja Vaahteramäeltä -blogi kannattaa ottaa seurantaan. Siellä jaan ilmaiseksi vinkkejä ja ajankohtaisia neuvoja puutarhan hoitoon ja kasveihin liittyen.