PIHASYREENIN KEVÄT

 

Tämä kevät ja valitseva poikkeustila on muokannut meidän kaikkien kalentereita uusiksi. Messuja ja tapahtumia on jouduttu perumaan ja kodista on tullut enemmän turvasatama kuin koskaan aikaisemmin.  Puutarhaa ja huonekasveja voi harrastaa ja niistä voi onneksi nauttia näin poikkeustilanteessakin.  Luonto ja puutarha antavat voimaa, toivoa ja tekemistä, sekä ihan konkreettista syötävääkin vaikka tilanteet olisivat epävarmat ja rajallisetkin. 

Uskon, että puutarha harrastuksena saa tämän vaikean ajan myötä lisää ystäviä ja kotona tekemisestä tulee entistä suositumpaa.

Pihasyreeni haluaa auttaa puutarha-asioissa entistä yksilöllisemmin ja juuri sen verran kuin apua tarvitaan. Neuvontakäynnit, istutussuunnitelmat tai koko pihan kattavat suunnitelmat tukevat harrastustasi ja auttavat askarruttavien kysymysten yli eteenpäin.

Listasin tähän muutamia tärkeitä asioita tälle keväälle:

-          Pihasuunnittelu ja neuvontakäyntiaikoja löytyy kesäkuun alusta lähtien. Toukokuun osalta kalenteri on valitettavasti jo täynnä. 

-          Kaikki etukäteen sovitut suunnitelmat teen sovitusti loppuun.

-          Yhteyden saa parhaiten sähköpostin tai yhteydenottolomakkeen kautta. Muista, että Pihasyreenin palvelut räätälöidään jokaiselle asiakkaalle sopiviksi. Kysy rohkeasti apua ja neuvoa sekä suurissa että pienissä puutarhasi pulmissa.

-     Kaikki sovitut ajat on mahdollista siirtää tai perua, jos yleinen tilanne tai oma tilanteesi muuttuu.

-    Asiakaskäynneillä toimin erityistä varovaisuutta noudattaen. Kaikki asiakastapaamiset tapahtuvat vain ulkona ja turvaväli huomioiden. Käynneistä laskutetaan jälkikäteen sähköpostin välityksellä ja kaikkea muutakin paperien käsittelyä vältetään mahdollisimman paljon.  Tulen asiakaskäynneille vain täysin terveenä ja toivon, että tapaaminen siirretään, jos asiakkaalla on pieniäkään flunssan oireita. .

-          Pihasyreenin kotisivuille ja facebook-sivuille tulee säännöllisesti vinkkejä puutarhan ajankohtaisista asioista.

Myös Versoja Vaahteramäeltä -blogi kannattaa ottaa seurantaan. Siellä jaan ilmaiseksi vinkkejä ja ajankohtaisia neuvoja puutarhan hoitoon ja kasveihin liittyen.

 

Paljon terveyttä, tsemppiä ja elämäniloa jokaiselle! 


     Soita, laita sähköpostia tai täytä yhteydenottolomake, niin kerron lisää!

       Yhteystiedot löydät täältä.


verikurjenpolvi Geranium sanguineum ŽAlbum`

Puutarhan ajankohtaisia asioita voit lukea blogistani.

Klikkaa alla olevaa kuvaa ja pääset kurkkaamaan puutarhani ja puutarha-alan kuulumisia säännöllisesti päivittyvään puutarhablogiini.